Reference

Izberi po storitvi:

 
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 70 ... 78 > >>
 
 
Siapro pužni transporteri mogu biti izrađeni od različitih materijala. Dizajniramo i proizvodimo svrdla po narudžbi. Pužni transporteri su jednostavni za održavanje.
Osim transportnih puža, proizvodimo raznu transportnu opremu za transport rasutih i rasutih materijala (trakasti transporteri, pneumatski transporteri, vibro transporteri, elevatori, transportne trake, valjkasti transporteri, pokretni transporteri). Oprema je dizajnirana i proizvedena te prilagođena specifičnim zahtjevima kupca. Po potrebi brinemo se za potpunu automatizaciju procesa transporta proizvodnje.

 
 
 
Ne na mestu končne proizvodnje, ampak v proizvodnji za končno kontrolo in testiranje pred dostavo dveh peskalnih strojev Siapro stranki.

 
 
 
Linija omogoča avtomatizirano sortiranje barvnih in nebarvnih kovin, žgure, aluminija in drugih kovinskih odpadkov. Projekt lahko izvedemo na ključ, v celoti se prilagodimo željam in proizvodnemu procesu kupca. Kapaciteta prikazane linije na fotografijah in na video posnetku je 5 t/h, odvisno od materiala.

Sortirna linija se uporablja za reciklažo kovin in predelavo odpadkov ter za pridobivanje sekundarnih surovin in repromateriala za livarne iz ostankov odpadne kovine.  Sortirajo se železne in barvne kovine kot so aluminij, baker, svinec, nikelj, kositer, cink in druge. Na ekonomičen način lahko pridobivamo sekundarne surovine iz ostankov v livarskem procesu, pridobivamo na primer aluminij iz odpadne žgure. VIDEO

 
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 60 ... 70 ... 78 > >>
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se